Program

Roundtable conversations

Roundtable conversations are small group conversations that all visitors can take part in. The topics will be connected to our main theme, Collaboration.

SHIFT 2017 organizes 12 different roundtable conversations. Each session includes one host and 15 participants who share their brilliant ideas, hopes and fears on specific topics.

Important! Pre-registration is required in order to participate in the roundtable discussions. The visitors will receive more info about registration and participation in the discussions through e-mail.




GAME CHANGER FOR EFFECTIVE TEAM DEVELOPMENT

Hosted by: Jussi Galla and Ville Häll

Time: Wednesday 31.5. at 11:00-11:45 (45min)

Location: Castle Round Table (number 21 on map)

ARE ROBOTS JUST SLAVES?

Hosted by: Christoph Auer-Welschbach

Wednesday 31.5. at 11:00-11:45 (45min)

Location: Park Round Table (number 6 on map)

DESIGN YOUR OWN BLOCKCHAIN CURRENCY TO SOLVE A WORLD PROBLEM

Hosted by: Alan Laubsch and Lina Constantinovici

Time: Wednesday 31.5. at 13:00-13:45 (45min)

Location: Castle Round Table (number 21 on map)

REBIRTH OF WORK

Hosted by: Tiina Ruohisto and Kerttu Autio

Time: Wednesday 31.5. at 13:00-13:45 (45min)

Location: Park Round Table (number 6 on map)

WHAT ARE THE CRUCIAL CRITERIAS WHEN RECRUITING NEW TALENTS?

Hosted by: Tiina Mäkinen

Time: Wednesday 31.5. at 15:00-15:45 (45min)

Location: Castle Round Table (number 21 on map)

STOP WASTING TIME: FIVE THINGS YOU CAN AUTOMATE AS A SMALL COMPANY

Hosted by: Ukko Kumpulainen

Time: Wednesday 31.5. at 15:00-15:45 (45min)

Location: Park Round Table (number 6 on map)

DESIGN THINKING

Hosted by: Maiju Kinnunen and Mari Lounavaara

Time: Thursday 1.6. at 10:15-11:00 (45min)

Location: Castle Round Table (number 21 on map)

SHARING ECONOMY – A THREAT, AN OPPORTUNITY OR IRRELEVANT FOR YOUR BUSINESS?

Hosted by: Maria Höyssä

Time: Thursday 1.6. at 10:15-11:00 (45min)

Location: Park Round Table (number 6 on map)

THE RISE OF THE MACHINES - WILL YOU SURVIVE?

Hosted by: Gerd Leonhard

Time: Thursday 1.6. at 12:15-13:00 (45min)

Location: Castle Round Table (number 21 on map)

DATA DRIVEN BUSINESS

Hosted by: Laura Laiho

Time: Thursday 1.6. at 12:15-13:00 (45min)

Location: Park Round Table (number 6 on map)

MAKING LOVE IN BUSINESS

Hosted by: Sami Mikkola & Martta Tervonen

Time: Thursday 1.6. at 14:15-15:00 (45min)

Location: Castle Round Table (number 21 on map)

THE SOCIAL ENTERPRISE REVOLUTION!

Hosted by: Melody Hossaini

Time: Thursday 1.6. at 14:15-15:00 (45min)

Location: Park Round Table (number 6 on map)

galliwashere_square.png
​Jussi Galla and Ville Häll

#roundtable #gälliwashere #teamdeveploment

Christoph_Auer-Welsbach_nelio.jpg
Christoph Auer-Welsbach

#roundtable #keynote #artificialintelligence

lina_c_square.png
​Lina Constantinovici

#roundtable #biomimetictechnology #investorroundtable

turkuexe_uusi_1.png
Tiina Ruohisto and Kerttu Autio

#roundtable #TSEexe #inspiringfutureleadership

Tiina_Makinen_square.png
Tiina Mäkinen

#roundtable #saranenconsulting #recruitmentbusiness

Ukko_Kumpulainen_square.png
Ukko Kumpulainen

#lightentrepreneurship #leanwork #roundtable

MaijuJaMari_square.png
Maiju Kinnunen and Mari Lounavaara

#roundtable #designthinking #empathy

Mari_Hoyssa_square.png
Maria Höyssä

#roundtable #UTU #FFRC

gerd-leonhard.jpg
Gerd Leonhard

#future #roundtable #keynote

Laura_Laiho_square.png
Laura Laiho

#roundtable #datadriven #businessdevoplement

creativelabratory_square.png
​Sami Mikkola and Martta Tervonen

#creativity #roundtable #creativelabratory

melody-hossaini.jpg
Melody Hossaini

#socialbusiness #roundtable #keynote

Alan_Lina_square.png
Alan Laubsch And Lina Constantinovici

#roundtable